Recept på billig skafferitömmare à la Taco- Louise och Olivia à la Veggiestyle och lussehestar

Recept på billig skafferitömmare à la Taco- Louise och Olivia à la Veggiestyle


Fryst sojafärs

Diverse kryddor du gillar. T.ex. chili och vitlök. (OBS! Använd ej en sådan där färdigmixad kryddspåse, sådana har man ju liksom inte hemma i skafferiet)

Krossade tomater.


Blanda färsen med kryddor och krossade tomater. Under tiden du står och ser upptagen ut med stekspade och stekpanna tvingar du någon annan att hacka grönsaker, till exempel gurka, tomat och sallad (tag dock absolut inte någon majs eller paprika om Louise ska äta maten). När sojafärsen är färdig och grönsakerna färdighackade, hacka hål på ett paket tortillabröd, bara för att strax därpå bli upplyst om att det var korkat gjort. När du fått denna upplysning, tag ut så många bröd du hade planerat att förtära vid måltiden och värm dem i mikrovågsugnen (vanlig ugn funkar också men detta är något mer tidskrävande), allt enligt anvisningarna som finns på förpackningen. När mikron på ett eller annat sätt har signalerat att bröden är klara, tag ut dem och lägg på fat. Vräk på sojafärs, grönsaker., tzatziki, rostad lök och allt annat möjligt och omöjligt. Blanda ihop allt till en slemmig röra. Jättegott!


Gott att dricka till: Eldorados Äppeljuice. Denna har en något pikant smak som passar till tzatziki.


Recept på lussehestar


Äh, googla på lussekatter, det kan väl inte vara så jävla svårt. Istället för att göra några fula rullar som ska föreställa konstiga muterade katten, forma till klada, schnela hestar eller klattar (även kallat överkörda katter)


Gott att dricka till: Yogi Tea, chokladte med viss smak av kanel och jord.


Kommentarer
Postat av: ?mma

Nu skajag oxå starta en matblogg!
Hihi, tror knappast att det kommer bli särskilt lyckat... men man kan ju alltid försöka;)

2007-12-02 @ 11:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0