SSSSH

Imorgon är det första december och det betyder liksom JULKALENDER! I år är det Supersnälla Silver Sara och Stål-Henrik som ska visas i 24 avsnitt. Asså, gud. Det är baara så -00 men det ska bli så najst, lite nostagli liksom.

Någon mer än jag som inte tänker missa premiären imorgon, på den vanliga tiden, 7.15? Frukost framför tv'n med en pepparkaka som efterätt - kan det liksom bli bättre eller?

xOxO

Visste ni det elle??

Visste ni att genomsnittssvennebanan konsumerar 320 plastpåsar per år, av vilka bara 1 % återanvänds. Suger så jävla hårt tycker vi på foodfashiongossip. Vi återanvänder minsann de allra allra flesta av våra plastpåsar men framförallt har vi slutat ta emot ta emot en stor plastpåse för ett par örhängen i affären. Dessutom - vem vill egentligen gå o göra reklam för några andra under hela shoppingrundan? Nej, usch, det är sååå 90-tal. Hoppas ni inte gör oss besvikna därute i julhandeln, kära läsare.

Och psst, snart kommer julklappstips till alla er som undrar!!!!

xOxO

Lila är alltid snyggast!
Vissa påstår ju liksom att svart (eeeuh) alltid är snyggast. Vi håller sååå inte med! Kolla bara på dessa bilder och njut och erkänn att lila är gorgeous (det sa iallafall V). Dagens tema roox.

Har du tips på något tema? Scream it out loud, cutiee!
xOxO


Den hetaste accessoaren

En ny het trend är att återanvända stulna diadem! Ge det till en kompis som du vill pigga upp. Dessutom kan du spara några kronor som du kan lägga på senaste säsongen av Gossip Girl. Så smart va?


Kanske ett snyggt i silver som detta? Metallic är ju vinterns "färg" ;-)

KOMMENTERA!!!!!!!


Andraderivatan av dagens diiss

Asså förlåååt, men nu kommere ännu en diss från oss! What the fruck IS the rong WID YA PEOPLE? Kött är bara sååå stenåldern. Det ruttnar i din ändtarm och ger dig ofräscha gaser. Så inte okey! Så med andra ord: ät dina grönsaker och låt grisarna ha kvar sitt fläsk. Dom är ju så himla gulliga!!! :*:*


xOxO

Dagens irritationsobjekt

Ja, jag veet att det bara är såå jobbigt med folk som bara gnäller på sin blogg men jag måste bara få säga hur irriterad jag är på lärare! Jag fattar inte att de kan ge så sjukt mkt att plugga på till ett prov (jag nämner inga namn nu, men...). Fattar de inte att vi har ett liv utanför skolan???! Jag vill t.ex. mkt hellre spendera min tid med att titta på gossip girl (bästa tv-serien <3), skvallra med mina underbara kompisar  (tack för att ni finns!!) och såklart äta massor mumsig mat. Usch. Tur att en har den här underbara bloggen och alla underbara läsare som stöd iaf!! Jag undrar därför vad ni vill ha mer av här på bloggen? Hihi. Det utlovas iaf massa mode till helgen<!

You know you love us

Gillar du oss så mycket att du bara inte står uuuuut med att missa våra uppdateringar??
Lägg till oss på Bloglovin i så fall, för nu finns vi där också!

xOxO

Who is who?


Vi hittade en video som speglar våra personligheter rätt bra. Vad du tror representerar vem?

xOxO


Sämst just nu

- Coca cola-burkar i fönster. Sjuuukt omodernt asså.
- Trekanten i Gossip Girl. VAAAAAD tänkte dom???
- Tomten. Fet vit man. Med makt. Behöver vi säga mer? Dah.
- Avsaknaden afv vokaler i Alfapet. Vart är dooooooooom?
- Alla människor som står i vägen när vi är inne i en affär. vad gör dom där? jag vill döda dom.

xoxo/
skvallertjejerna

RSS 2.0