Lite heta outfits.

Nu när vintern är här är accessoarer som halsduk och vantar hetar än någonsin, och då gärna med den lite hemstickade looken (de ska såklart inte vara hemstickade, utan endast ha den rätta mys-mormors-looken). För att fräscha upp din look ytterligare rekommenderas några snygga starka färger blandat med lite mer neutrala färger som grått, svart och vitt. Posa gärna framför ett skabbigt akvarium föreställande Östersjön (som även har innehållt en död hund en gång i tiden).


image8

En annan stor trend nu i vinter är ju dova, mörka, färger. helst i kombo med varandra och sen med någon basfärg till det. Louises garderob börjar bli riktigt tråkig nowdays så ni får leva med att Olivia har rouwligare kläder än henne. Men ett tips i alla fall; försök mixa in i alla fall ett vintage/second hand plagg varje outfit så har du allt ditt på det torra och kommer äga sönder alla. Btw är den klassiska posén med händerna i sidan klassisk.image11


BÄST JUST NU

  1. Leka med maten. <3 (se nedan)
  2. Jullovet närmar sig med stormsteg, men det är inte för att vi gillar julen utan för att vi hatar skolan som vi längtar dit.
  3. Lördagens planer på mat & bak och sleepoverparty. (Olivia y Louise ska alltså gejma loss i köket igen)
  4. Det som alltid är best(hest): Falafel.
  5. Britney Spears - ska man ens behöva säga varför?


image5

image6


Fredagens outfits.

Färgen gör allt! Och accessoarerna!

Platspåse: funnen på 2hand, 0 kr kökslådan
Leende: orsakat av Lolz, en halvtimmes umgänge

image2 

Det där med att färgmatcha har alltid varit våran grej och vi tänker fortsätta köra stenhårt på det.
I fredags körde Olivia (ovan) på den lite grungeschica stylen med mycket secondhand och färg. Louise (nedan), dagen till ära, hade skor med hål i och ganska mycket färg (under den mörkgröna kappan). Den ganska blygsamma posén kom av att detta är hennes första outfitbild tagen av någon annan person.
Om ni vill veta exakt vad vi köpt våra schnygga kläder - var inte rädda för att fråga i en kommentar.

image4

Recept på billig skafferitömmare à la Taco- Louise och Olivia à la Veggiestyle och lussehestar

Recept på billig skafferitömmare à la Taco- Louise och Olivia à la Veggiestyle


Fryst sojafärs

Diverse kryddor du gillar. T.ex. chili och vitlök. (OBS! Använd ej en sådan där färdigmixad kryddspåse, sådana har man ju liksom inte hemma i skafferiet)

Krossade tomater.


Blanda färsen med kryddor och krossade tomater. Under tiden du står och ser upptagen ut med stekspade och stekpanna tvingar du någon annan att hacka grönsaker, till exempel gurka, tomat och sallad (tag dock absolut inte någon majs eller paprika om Louise ska äta maten). När sojafärsen är färdig och grönsakerna färdighackade, hacka hål på ett paket tortillabröd, bara för att strax därpå bli upplyst om att det var korkat gjort. När du fått denna upplysning, tag ut så många bröd du hade planerat att förtära vid måltiden och värm dem i mikrovågsugnen (vanlig ugn funkar också men detta är något mer tidskrävande), allt enligt anvisningarna som finns på förpackningen. När mikron på ett eller annat sätt har signalerat att bröden är klara, tag ut dem och lägg på fat. Vräk på sojafärs, grönsaker., tzatziki, rostad lök och allt annat möjligt och omöjligt. Blanda ihop allt till en slemmig röra. Jättegott!


Gott att dricka till: Eldorados Äppeljuice. Denna har en något pikant smak som passar till tzatziki.


Recept på lussehestar


Äh, googla på lussekatter, det kan väl inte vara så jävla svårt. Istället för att göra några fula rullar som ska föreställa konstiga muterade katten, forma till klada, schnela hestar eller klattar (även kallat överkörda katter)


Gott att dricka till: Yogi Tea, chokladte med viss smak av kanel och jord.


RSS 2.0