Julklappstips, numero una

Det börjar ju liksom närma sig jul. Första december idag liiiksom! Och typ alla har ju liksom redan skaffat julgran och typ såna där lampor man har i fönstret. Vi vill ju liksom inte vara eefter (dah?) så här kommer första delen i våran julklappstipsmarton. Enjoyyyyy and commentate.

Till: storasyrran

1.
Gå ner i vikt med promenader. Den peerfekta boken för din lätt anorektiska syster, mygosh. Nu kan du äntligen ge henne ännu mer komplex. Wuunderful. Vilken syster skulle inte uppskatta det här?



2. En rosa epilator! Bästa presenten till syrran för liksom.. Vilken kille vill ha en tjej med håriga ben - eeeuhw! Gör din syrra en stor tjänst och ge henne en sån, liksom.




P.s. De här klapparna passar perfeeekt till den "bitchiga syrran" också liksom. Fatta greejen!

xOxO


Kommentarer
Postat av: Simon

Jag ska köpa dessa grejer direkt och ge bort till alla tjejer jag känner i jul. Bara tjejer såklart, killar får ju inte vilja banta, vilka töntar de vore då! Bra att grejerna är rosa så man vet att det är bara för tjejer...



Usch.

2009-12-01 @ 11:05:49
URL: http://anderssonsimon.blogspot.com
Postat av: foodfashiongossip

Svar till Simon:

Du har så himla rätt, Simon! Älskar att det finns goa killar därute som verkliegn förstår oss tjejer, vi älskar ju alla rosa <333

2009-12-01 @ 11:22:47
Postat av: addowie

Ja, men sååå bra idé. Men asså, är det inte bra present till homokillar oxå dååå? Alla vet ju att såna oxå gillar allt rosa och raka benen och sånt. Liksom gogo, homonormen!

2009-12-01 @ 20:53:28
Postat av: Elli

Asssså, så himla bra tips! Älskart lixom! <3



Epilator är ett konstigt ord, visste inte ens vad det var för bara en månad sedan. Lol. :D (mina håriga ben kan för övrigt beskådas på idrotten)

2009-12-01 @ 23:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0